telefoondikgrijs1emailGRIJSdik1logo2017grijswit1 

Lottagologorgb
  • vlagNLTaal
    • vlagFrankrijk
    • vlagDuitsland
    • UKvlag

LOTTAGO - ALTIJD EEN HAND VRIJ VOOR DE SPIEGEL

Lottago21024

pictosleutel1

ERGONOMIE VOOR DE SOLO-WERKER

Voor de solo-werker binnen de mondhygiëne is het altijd kiezen: gebruik ik de afzuiger of de spiegel? Beiden tegelijk hanteren is onmogelijk. Dat betekent dat het lastig is om indirect te werken en ook dat de zware afzuiger continue moet worden vastgehouden met de niet-dominante hand. Al met al een enorme fysieke belasting. Er is een economische oplossing:

LOTTAGO kaakondersteuning
LOTTAGO is een 100% steriliseerbare en langdurig herbruikbare kaakondersteuning waarin u de kleine afzuigertip monteert waarna LOTTAGO met de bijgeleverde connector/adaptor op elke grote [of kleine] afzuiger past. U heeft met LOTTAGO altijd een hand vrij om een spiegel te manipuleren en werkt stukken comfortabeler - u hoeft immers niet langer de grote afzuiger te manipuleren.

Indirect werken met de combi LOTTAGO - YIRRO
Met name tijdens het indirecte werken biedt het gecombineerd gebruik van LOTTAGO met Yirro-plus veel voordelen; altijd helder zicht in de spiegel en heerlijk comfortabel werken zonder afzuiger in de hand.

Makkelijk grote afzuiger af- en aan koppelen met 1 hand
Overigens kunt u de grote afzuiger gewoon blijven gebruiken: de slimme connector maakt mogelijk om met 1 hand uw afzuiger aan- en af te koppelen om even iets op te zuigen. !

Bekijk de demo-video hieronder:

pictotechniek2

DEMO YIRRO-PLUS & LOTTAGO

De perfecte combi

Gecombineerd gebruik van Yirro-plus® en LOTTAGO.

Credits: TP Hatert [K. den Hartog] & Vreugdenhil Tandartsen [Kim Sepers] Kijk hier:

Wanneer deze video niet automatisch afspeelt - klik hier [Youtube]

pictotechniek3

LOTTAGO® CONNECTOR SET

De LOTTAGO® Connector set bevat 2 kaakondersteuningen en 2 connectoren; meermaals herbruikbare en steriliseerbare componenten. Met de Lottago® Connectorset kunt u tijdens de behandeling de grote afzuiging af en toe blijven gebruiken ( in combinatie met disposable 11mm afzuigers) zonder hem continu te hoeven vasthouden.

pictotechniek4

LOTTAGO® 4-PACK

De LOTTAGO® 4-pack bevat 4 herbruikbare en steriliseerbare kaakondersteuningen. De Lottago® 4-pack is voordelig wanneer u toch alleen met de kleine afzuiger wilt werken (gebruik daarbij altijd een fixed tip 6 mm afzuiger).

pictotechniek1

MONTAGE INFORMATIE

LOTTAGO is bedoeld voor gebruik met disposable tips en weggooi afzuigers. Het is ook mogelijk om herbruikbare afzuigers te gebruiken. Een brochure en de uitleg over de montage is te vinden op onze download pagina.

© DHM-dental 2018

DHM-dental is producent van medische produkten Klasse I voor de dentale branche. Al onze producten worden volgens de richtlijn EEG 93/42 geproduceerd, inclusief GMP en een kwaliteitssysteem naar richtlijn EN/ISO 13485.

ALGEMENE VOORWAARDEN

logo2017grijswit1 logodef201770pxwit2