telefoondikgrijs1emailGRIJSdik1logo2017grijswit 

logodef201787hoog1
  • vlagNLTaal
    • vlagFrankrijk
    • vlagDuitsland
    • UKvlag

ERGONOMISCHE PRODUCTEN VOOR DE TANDARTS

Lottago1 ergoTOScompilatiebanner1 regularvsyirro2blue2verlooplaagkopie2

pictosleutel

FOCUS OP ERGONOMIE

Dentale professionals ondervinden in hun beroepspraktijk veel fysieke en psychische belasting. DHM-dental streeft naar het verbeteren van comfort en efficiëncy binnen de mondzorg door het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve ergonomische oplossingen.

Meer over ons

pictovinkje

KWALITEIT REGEERT

De Medical-D® digitale ringflits camera is ontwikkeld voor dentale fotografie door tandartsen, tandtechnici en orthodontisten. Met deze Medical-D® camera kan iedereen snel en eenvoudig hoge kwaliteit afbeeldingen maken. Het product is gebaseerd op de meest recente Olympus Stylus s1 camera waarbij slim gebruik gemaakt wordt van het flitslicht. Geen extra batterijen nodig.

Meer info ...

pictogezicht3

LAATSTE NIEUWS

> DHM-dental B.V. is present op talloze events, zie NIEUWS pagina.

> DHM-dental introduceert: ergoTOS mobiele behandelstoel een praktische stoel voor behandeling van de minder mobiele patiënt!

Meer over ergo-TOS®

pictogezicht1

NIEUW: LOTTAGO

NOVEMBER - Met gepaste trots introduceren wij aan u de nieuwe LOTTAGO: kaakondersteuning met geïntegreerde afzuiging. Dit herbruikbare patiëntvriendelijke product in combinatie met de Yirro-plus mondspiegel is de perfecte Combi voor een ergonomische behandeling zonder assistentie; ...

Meer over LOTTAGO

logo2017grijswit logodef201770pxwit1