telefoondikgrijs1emailGRIJSdik1logo2017grijswit1 

LogoergoTOS
  • vlagNLTaal
    • vlagFrankrijk
    • vlagDuitsland
    • UKvlag

ERGOTOS MOBIELE BEHANDELSTOEL VOOR DE ZORG

ergoTOScompilatiebanner

pictosleutel3

OPVOUWBARE ERGONOMIE

animatieopklappenLR

pictosleutel1

FLEXIBEL IN GEBRUIK

fotoergoTOSLR

pictoi

COMFORTABEL & ERGONOMISCH

Een groeiende groep ouderen stelt het tandartsbezoek uit vanwege afnemende mobiliteit. Thuisdiagnose vormt gedeeltelijk een oplossing; dit is echter alleen praktisch uitvoerbaar met middelen waarmee vlot en effectief werken mogelijk is. Met de ergoTOS brengt u elke patiënt snel en gemakkelijk in de juiste positie. De extra hoge instap; korte zitting en comfortabele armsteunen vergemakkelijken het voor uw patiënt om zelfstandig in en uit de stoel te komen. Bovendien maakt dit mogelijk om op een ergonomische werkhoogte zittend te werken.

pictoi1

PRAKTISCHE OPBERGTAS

De ergoTOS stoel wordt geleverd in een praktische opbergtas met slijtvaste bodem. Met de praktische wielen kunt de ingepakte stoel van uw auto naar de instelling rijden. Het gewicht van de stoel is 14 kg.

 

Een link naar onze folder (Nederlandstalig) vindt u hier.

pictoi2

125 KG DRAAGGEWICHT

De ergoTOS behandelstoel is zeer robuust en geschikt voor patiënten met een gewicht tot 125 kg. De extra diepe hoofdsteun is praktisch voor de oudere patienten. Ook de handvatten zijn prettig voor uw patient en handig bij het in- en uitstappen. U kunt de handvatten neerklappen, zodat uw patient vanuit een rolstoel kan instappen.

De ergoTOS zet de nieuwe standaard voor mobiele tandheelkunde!

© DHM-dental 2018

DHM-dental is producent van medische produkten Klasse I voor de dentale branche. Al onze producten worden volgens de richtlijn EEG 93/42 geproduceerd, inclusief GMP en een kwaliteitssysteem naar richtlijn EN/ISO 13485.

ALGEMENE VOORWAARDEN

logo2017grijswit1 logodef201770pxwit2